Første søndag i advent

Denne første søndag i advent vil vi løfte sløret for et af de fede bands der kommer på @Stubbæk Familiefestival 2020 ?

Det er de vidunderlige GASOLINE – www.gasoline.dk ❤??

Så del, del, del, kommenter, #tag osv……

Og de har en julehilsen til Jer alle ?

Gasolins udødelige sange og musik lever i den grad videre hos de fem kvinder i Gasoline. Med høj oktan og rockhjelmen spændt sætter de strøm til sangene og gi’r dem ny vitalitet og energi. Som de selv siger “Det kræver hår mellem brysterne at fortolke Gasolin’ !!”

For tretten år siden fandt de fem erfarne musikere sammen omkring en enkel idé: At sætte kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester: Gasolin’.
Et orkester hvis sange havde fulgt dem gennem barndom og ung¬dom. Alle fem delte de en kærlighed til Gasolin’ og den livskraft, der strømmer ud af sangene. Et brændstof, de kunne kende hos sig selv. Alligevel har de aldrig set sig som et kopiband, de har ingen intentioner om at imitere. Gasoline gør numrene til deres egne med respekt for de originale versioner.
“Jeg blev kvinde med Gasolin’“ udtaler Line Münster-Swendsen forsanger og idékvinden bag Gasoline ”Det er helt bevidst, at vi kun er kvinder i bandet. Det sætter os fri til, at være dem vi er. Jeg kan ikke være Kim Larsen og Birgitte Bjørn kan ikke være Franz Beckerlee” siger Line Münster-Swendsen, der optræder i både balkjole, strutskørt og kedeldragt, når bandet drager rundt på landevejene. ”Der er tit fordomme om kvinder, der spiller rock. Det vil vi gerne udfordre. Når vi spiller, er vi feminine, og samtidig lukker vi op for vores indre drengerøv. Det er, som om vi tænder noget i folk, når vi åbner op for den urkraft” fortæller hun.